The future is female
The future is Balanced

her world.

New Year, new me! De wintermaanden, cyclys gezien; de tijd van naar binnen keren, reflecteren en intenties zetten voor de rest van het jaar. Het staat vooral bekend als de tijd waarin we vol gas weer van start gaan met goede voornemens, nieuwe doelen en energie van het nieuwe jaar tot uiting willen brengen. 

But SLOW DOWN en check eens in bij jezelf! Hoe voel je je? Fysiek, emotioneel en energetisch? Om ons lichaam in balans te houden is het belangrijk dat jouw energiecentra niet geblokkeerd raken en vrij kunnen stromen.

 Om echt een goede start te maken dit nieuwe jaar nodig ik je uit om te doen waar het winterseizoen daadwerkelijk voor bedoeld is! Naar binnen keren, voelen wat gevoeld mag worden. Aanwezig zijn met wat speelt in jouw binnenwereld. Dit tot uiting brengen, wanneer jouw energie READY is!

In het 7 weekse online Instagram-programma The future is Balanced gaan we met de 7 belangrijkste energiecentra aan de slag. Aan bod komen dagelijkse workshops en opdrachten in verschillende thema’s waardoor mannelijke en vrouwelijke energiestromen weer laat vibreren en je meer energie ervaart. We maken het heel praktisch zodat jij alles meteen kan toepassen in je eigen leven! En ja... ik zeg 'we' want ik heb 5 sprekers uitgenodigd die ook mij hebben geholpen in mijn reis terug in balans. Lees snel verder...

New Year, new me! De wintermaanden, cyclys gezien; de tijd van naar binnen keren, reflecteren en intenties zetten voor de rest van het jaar. Het staat vooral bekend als de tijd waarin we vol gas weer van start gaan met goede voornemens, nieuwe doelen en energie van het nieuwe jaar tot uiting willen brengen. 

But SLOW DOWN en check eens in bij jezelf! Hoe voel je je? Fysiek, emotioneel en energetisch? Om ons lichaam in balans te houden is het belangrijk dat jouw energiecentra niet geblokkeerd raken en vrij kunnen stromen.

Om echt een goede start te maken dit nieuwe jaar nodig ik je uit om te doen waar het winterseizoen daadwerkelijk voor bedoeld is! Naar binnen keren, voelen wat gevoeld mag worden. Aanwezig zijn met wat speelt in jouw binnenwereld. Dit tot uiting brengen, wanneer jouw energie READY is!

In het 7 weekse online Instagram-programma The future is Balanced gaan we met de 7 belangrijkste energiecentra aan de slag. Aan bod komen dagelijkse workshops en opdrachten in verschillende thema’s waardoor mannelijke en vrouwelijke energiestromen weer laat vibreren en je meer energie ervaart. We maken het heel praktisch zodat jij alles meteen kan toepassen in je eigen leven! En ja... ik zeg 'we' want ik heb 5 sprekers uitgenodigd die ook mij hebben geholpen in mijn reis terug in balans. Lees snel verder...

Balancing the masculine
& feminine energy 

ik wil graag meedoen!

The poetic dance of all creation. The masculine & feminine represent the ever flowing, ever changing, never ending cycles of existence.

HER WORLD

Ik weet hoe het voelt, om uit balans te zijn. Twee jaar geleden was ik net gescheiden, single mom, startend ondernemer en volledig overgedragen aan mijn masculine energy force. Scheiding regelen, ouderschapsplan maken, bedrijf opzetten, verhuizen; ik moest shit fixen. Verdriet en pijn omzetten in daadkracht. En soms heeft je leven dat even nodig, maar of het gezond was.. nou nee.

Gelukkig omringde ik me met vrouwen die me langzaamaan hielpen om te verzachten. Ik realiseer me dat ik in de afgelopen jaren vooral leerde een gezonde relatie met mijn mannelijke energie op te bouwen waardoor ik nu vertrouwen en veiligheid binnen mezelf voel en dat ik richting durf te geven aan mijn leven. Maar ook dat ik expressie geef aan mijn gevoelens en mezelf heb leren uitspreken. We hebben beiden nodig! 

Een van mijn belangrijkste learnings is: je hoeft het niet alleen te doen. Wij vrouwen laden op met vrouwen, door simpelweg te verbinden, (h)erkenning te voelen, kennis en ervaringen te delen. Daarom zullen er een aantal mooie vrouwen, mentoren uit mijn persoonlijke journey een workshop geven binnen mijn online programma. 

Je hoeft het allemaal
niet alleen te doen

RESERVEER EEN PLEK VOOR MIJ

"Survival mode is supposed to be a phase that helps save your life. It is not meant to be how you live" 

LIVE KICK OFF op 18 februari
MET CHARELLE & sisters
nieuwe MAAN CEREMONIE met, CACAO, meditatie, yoga, SHARING, soundhealing & vegan lunch
CHAKRA: WORTEL
THEMA: VEILIGHEID, vertrouwen

1

2

3

PROGRAMMA

Meet the mentors 

Hanneke Peeters
ROCK YOUR WORLD

Nicky van der Weijden
NICKY.VDW

Isabella Machiné
GLO

Mariëtte Ruggenberg
MAKE LOVE WORK

Esther van Voorst
YOGASCHOOL NOORD

Charelle Fräser
HER WORLD

Mijn ervaring: wanneer je orde creëert in je eigen masculine energie (veiligheid, vertrouwen, richting geven en expressie geeft vanuit een volwassen staat van zijn) komt er automatisch ruimte voor wie wij in essentie zijn; de divine feminine energy (overgave in sensualiteit, creativiteit, ontvangende staat van zijn, een open hart en intuïtieve leefwijze). Lees hieronder meer over het programma. 

ONLINE SESSIE MET Isabella
IN DEZE SESSIE STAAn sensualiteit & seksualiteit CENTRAAL
CHAKRA: sacraal
THEMA: levensenergie

ONLINE SESSIE MET hanneke
IN DEZE SESSIE STAAn leiderschap &
money mindset centraal
CHAKRA: zonnevlecht
THEMA: richting geven

4

5

ONLINE SESSIE MET nicky
In deze sessie staat
de adem centraal
CHAKRA: hart
THEMA: liefde & vertrouwen

online sessie met MARIËTTE
IN DEZE SESSIE STAAN
POLARITEITEN
& ARCHETYPEN CENTRAAL
CHAKRA: Keel
THEMA: EXpressie

6

7

ONLINE SESSIE MET ESTHER
IN DEZE SESSIE STAAt
HET ZENUWSTELSEL CENTRAAL
CHAKRA: AJNA
THEMA: intuÏtie

LIVE SESSIE MET CHARELLE op donderdagAVOND 6 april
volle maan ceremonie WAARIN CELEBRATION CENTRAAL STAAT
CHAKRA: KRUIN
THEMA: JOY, ALIGNMENT

We beginnen deze reis samen in real life op zaterdagmiddag 18 februari  in Eindhoven tijdens nieuwe maan. Ook de closing ceremonie op donderdagavond 6 april is live in DenBosch. Na aanmelding krijg je meer informatie en word je toegelaten @herworld.nl_balanced, de Instagram-pagina van het programma.

HANNEKE PEETERS
ROCK YOUR WORLD

Nicky van der Weijden
nicky.vdw

ISABELLA MACHINÉ
GLO

MARIËTTE RUGGENBERG
MAKE LOVE WORK

ESTHER VAN VOORST
YOGASCHOOL NOORD

CHARELLE FRÄSER
HER WORLD


count me in!

"Door Charelle leer ik beter te reflecteren, te accepteren en signalen in mijn lijf te herkennen"

JENNIFER

"Het werken met ego's heeft mij op bepaalde knelpunten echt andere inzichten gegeven"

LUCY

"Met Charelle voelt het direct vertrouwd. Ze nam twijfels weg waardoor ik een keuze durfde te maken"

EVELINE

Life is a balancing act. Wil jij graag meer leren over:

  1. Hoe je veiligheid en vertrouwen binnen jezelf vindt. Veiligheid is de basis van ons bestaan. Valt onder het element aarde. Deze week gaan we gronden en verbinden. 
  2. Dit vullen we aan met water, dit heb je nodig om in beweging te komen en te groeien. Deze week gaat over het voelen van emoties en levensenergie
  3. Wakker je vuurtje aan! Ik help je om in actie te komen. De focus ligt op jouw krachtcentrum, spijsvertering en transformatie.  
  4. Lucht je hart. Maak verbinding met de adem, die verzachting en kalmte biedt. Het hart staat voor liefde, compassie, de verbinding met jezelf, een ander en alles om je heen dat leeft. 
  5. Creëer ruimte en laat jezelf horen! Deze week staat in het teken van communicatie, manifestatie en expressie geven aan alles wat je bent en wilt zijn. 
  6. Alle positieve en negatieve ervaringen zitten in je lijf opgeslagen. Op basis van deze ervaringen maak je keuzes. Het fysieke effect uit zich in jouw zenuwstelsel, de holtes en je ogen. Wordt je bewust van je lichaam en ervaringen en je kan invloed hebben op je keuzes
  7. Deze week gaat over: acceptatie. Durf los te laten, durf te openen en leef jouw meest authentieke leven

I am excited to keep making this body a safe space for my spirit to rise!

BOEK EEN PLEKJE

INVESTERING


prijzen zijn inclusief btw
achteraf betalen mogelijk

 online only

111 euro

77 euro

399 euro

7-weeks online
instagram programma

te volgen op je eigen tempo.

yoga, meditaties, workshops en praktische opdrachten

INCLUSIEF  5 online sessies met mentoren over het zenuwstelsel, de adem,
manifesteren, money mindset,
sensualiteit/seksualiteit en Polariteiten/archetypes.

OPTIE: LIVE AFSLUITING 6 APRIL7-weeks online
instagram programma

incl 1 live dag met charelle
incl deelname masculine retreat

retreat voor vrouwen,
gedragen door mannen

1 april in rotterdam,
4 CHAKRA - SESSIES, CACAO CEREMONIE, HEALTHY LUNCH en DINER

incl GOODIEonline programma
+ live-dagen

online programma
+ live-dag
+ masculine retreat!

77 euro

77 euro

7-weeks online
instagram programma
incl 2 live dagen met charelle

half day retreat op 18 februari
12.00-17.00 eindhoven
incl healthy lunch

volle maan cirkel op 6 april 
18.30/22.00 den bosch
incl cacao, 
celebrations & sharingpick & choose

FAQ

Ik kan niet bij (één van de) live-sessies aanwezig zijn, kan ik toch deelnemen aan het programma?

Jazeker! De online sessies kun je in je eigen tijd volgen. Zij vormen de kern van het programma. De twee live sessies zijn een bonus om gezamenlijk af te trappen en af te sluiten. 

Hoe kan ik het online programma volgen?

Nadat je een plekje voor Get it Together heb gereserveerd, word je toegelaten tot het Insta-account @herworld.nl_balanced. Alle sessies zijn via het account live te volgen en/of je kunt ze later op je gemak nog terugkijken. De sessie blijven online staan tot 1 mei. Daarna vervalt de toegang. Wil je langer toegang tot het account dan kun je altijd even contact met me opnemen. Voor een bedrag van 33 euro per maand blijft de content langer beschikbaar. Je mag dit abonnement maandelijks opzeggen. 

Is het mijn investering waard?

Dat hangt helemaal van jou af! Ik geef je de tools, maar uiteindelijk moet jij je voor de volle 100 procent inzetten om met je persoonlijke groei langdurig resultaat te behalen. 

Omarm je masculine energie en maak ruimte voor je feminine energie