En ik help vrouwen contact te maken met hun essentie zodat ze gaan leven met meer zelfvertrouwen en vrijheid!

her world.

Hey, ik BEN CHARELLE

Nadat ik in 2017 naar Berlijn verhuisde om een nieuw leven op te bouwen, greep ik toch weer terug naar het oude vertrouwde leven (en mijn ex). Vrij snel werd ik zwanger en binnen het jaar nog een keer. De transformatie van vrouw naar moeder was de start van mijn innerlijke reis, maar mijn persoonlijke ontwikkeling ging pas echt op dubbel tempo na mijn scheiding. Ik heb mijn leven een nieuwe invulling gegeven door yoga- en coachingsopleidingen te gaan volgen en maakte de switch van e-commerce naar het zelfstandig ondernemerschap!

Her world. begint bij de allereerste keuze die ik echt bewust voor mijzelf maakte. 

Hoe gek het ook klinkt, de scheiding is een soort redding geweest. Het heeft mE aangezet Om OWNERSHIP TE nemen over mijn eigen leven!

Tuurlijk heeft het me ontzettend veel pijn en verdriet gebracht, en dat doet het nog soms - maar ik heb geleerd om los te laten wat ik niet in de hand heb en vast te pakken waar ik wel invloed op heb. Mijn helingsproces en de invulling van de rest van mijn leven. Voor het eerst sta ik zo dicht bij mezelf en het pad dat ik nu bewandel, voelt ook echt als mijn pad! 

Ook wanneer je denkt dat alles instort zijn er manieren om je leven weer zin te geven. Naar binnenkeren, voelen wat je lijf je te vertellen heeft en contact maken met je innerlijke wereld om zo weer helderheid te creëren. Voor mij voelde hulp inschakelen als de meest krachtige stap die ik heb genomen. En ik gun jou dat ook! Dat er iemand voor je is als je het overzicht kwijt bent en je je misschien klein en zwak voelt. Ik help je er dan ook graag aan herinneren dat er binnen in jou ontzettend veel kracht en liefde zit! Het is tijd om weer in charge te zijn over je eigen leven. 


back in charge

Her World staat voor moeder aarde en mijn persoonlijke experience op aarde. Gedragen worden, mezelf dragen in dit leven en mijn draagkracht voor anderen. Mijn reis begon vooral gefocust op de vrouw, het (her)ontdekken van vrouwzijn en sisterhood. Tegenwoordig focus ik me vooral op Union. De dans waar het mannelijke & vrouwelijke samenkomt in liefde en true force. Ik creëer vanuit eigen ervaringen of behoefte en probeer zo mijn liefdevolle bijdrage te leveren dit leven.

Inmiddels ben ik ontzettend trots op mijn rol als single mom en om vrouw te zijn. Dat wil ik ook voor jou!

HET IS MIJN missie GEWORDEN OM VROUWEN te LATEN ERVAREN DAT JE IEDERE DAG EEN KEUS HEBT. kieS voor EEN leven DAT ECHT VAN JOU iS.

LEES MEER

Iets meer over mij...

Obsessed door

TRavel-spot

Ik kan niet zonder

Nu aan het bingen

Guilty pleasure

MIJN GO-TO BOEK

de zon en de maan

Sex/Life

portugal

cacao, what else ;)

Mijn rituelen

Love Revolution

YES, I'm In

Omarm jouw uniekheid en geef andere permissie om hetzelfde te doen!