En ik help vrouwen contact te maken met hun essentie zodat ze gaan leven met meer zelfvertrouwen en vrijheid!

her world.

Hey, ik BEN CHARELLE

Nadat ik in 2017 naar Berlijn verhuisde om een nieuw leven op te bouwen, greep ik toch weer terug naar het oude vertrouwde leven (en mijn ex). Vrij snel werd ik zwanger en binnen het jaar nog een keer. De transformatie van vrouw naar moeder was de start van mijn innerlijke reis, maar mijn persoonlijke ontwikkeling ging pas echt op dubbel tempo toen mijn man bij 36 weken zwangerschap van ons tweede zoontje 
hardop zei: ‘Ik weet niet of ik straks verder wil als de kleine geboren is’. Een half jaar later waren we gescheiden.

Her world. begint bij de allereerste keuze die ik echt bewust voor mijzelf maakte. 

Hoe gek het ook klinkt, de scheiding is een soort redding geweest. Het heeft mE aangezet Om OWNERSHIP TE nemen over mijn eigen leven!

Tuurlijk heeft het me ontzettend veel verdriet en onzekerheid gebracht, en dat doet het nog soms - maar ik heb geleerd om los te laten wat ik niet in de hand heb en vast te pakken waar ik wel invloed op heb. Ik heb mijn leven een nieuwe invulling gegeven door yoga- en coachingsopleidingen te gaan volgen en maakte de switch van e-commerce naar het zelfstandig ondernemerschap! Voor het eerst sta ik zo dicht bij mezelf en het pad dat ik nu bewandel, voelt ook echt als mijn pad! 

Ook wanneer je denkt dat alles instort zijn er manieren om je leven weer zin te geven. Naar binnenkeren, voelen wat je lijf je te vertellen heeft en contact maken met je innerlijke wereld om zo weer helderheid te creëren. Voor mij voelde hulp inschakelen als de meest krachtige stap die ik heb genomen. En ik gun jou dat ook! Dat er iemand voor je is als je het overzicht kwijt bent en je je misschien klein en zwak voelt. Ik help je er dan ook graag aan herinneren dat er binnen in jou ontzettend veel kracht en liefde zit! Het is tijd om weer in charge te zijn over je eigen leven. 


back in charge

Voor mij zat de magie in Human Design. Eindelijk (h)erkenning voor alles wat ik voel, denk en nodig heb. De persoonlijke groei die daarbij komt kijken is echt ontzettend bijzonder.  Sinds ik meer in flow leef van mijn unieke design (Self-projected Projector 6/2) voel ik pas wat voor impact ik kan maken als ik juist met mijn energie omga. Ik ben dagelijks bezig met bewust kiezen waar ik echt gelukkig van word en ervaar enorme vrijheid. 


Inmiddels ben ik ontzettend trots op mijn rol als single mom en om vrouw te zijn. Dat wil ik ook voor jou!

HET IS MIJN missie GEWORDEN OM VROUWEN te LATEN ERVAREN DAT JE IEDERE DAG EEN KEUS HEBT. kieS voor EEN leven DAT ECHT VAN JOU iS.

LEES MEER

Iets meer over mij...

Obsessed door

TRavel-spot

Ik kan niet zonder

Nu aan het bingen

Guilty pleasure

MIJN GO-TO BOEK

Human Design

Sex/Life

Ibiza

Chocola

Noxx + Ace, mijn boys

Love Revolution

YES, I'm In

Omarm jouw uniekheid en geef andere permissie om hetzelfde te doen!