her world.

step into your world
retreats & maancirkels

En dan heb ik het niet over een leuk jurkje of een nieuw item voor in huis. Nee, wanneer heb jij jezelf écht iets gegund? Iets wat goed is voor je mind, je ziel en je lijf? Een ervaring waarbij je blijvende herinneringen creëert, loskomt van alledaagse stressoren, opnieuw aandacht geeft aan de delen van jezelf die soms worden vergeten en in contact komt met like-minded women. Gun jezelf de kans om je onder te dompelen in natuurlijke schoonheid en tegelijkertijd fysieke, mentale en spirituele doelen te bereiken. 


Wanneer heb jij voor het laatst jezelf iets kado gedaan?

ONE DAY RETREATS

Even weg van het dagelijks leven om te (her)definiëren wat het betekent om vrouw te zijn in de wereld van vandaag; tijdens mijn eendaagse retreats is er alle ruimte voor jou en je innerlijke wereld!

Ervaar in een dag wat verstilling, visualisaties, yoga en ontspanning met je doen. Tijdens deze dag leer je hoe je meer in contact met je gevoel kan staan, hoe je innerlijke rust creëert, emoties doorvoelt en richting aan je leven geeft.

IK Gun MEZELF DIt!

"Als je zin hebt in een dagje echte me-time en je bijzondere connecties wilt maken met andere vrouwen dan is een retreat bij Her World een dikke aanrader! Het heeft me ontzettend veel inzichten gegeven die ik meeneem in mijn dagelijkse leven. En de lunch was heerlijk! Ik heb de rucola-salade thuis meteen nagemaakt"

RENéE

"Charelle neemt je mee op een reis naar binnen. Stapje voor stapje kwam ik nog dichter bij mijzelf!

ViviANNE

"Ik heb mezelf bij elk onderdeel volledig gegeven. Zelfs als het buiten mijn comfortzone lag!"

Margo

"Op een fijne en speelse manier keer je terug naar je kern en maak je connectie
met gelijkgestemden"

EVA

"Het was bijzonder, emotioneel, fijn en gezellig. Iedere vrouw zou dit eens of vaker moeten doen"

DANIELLA

Neem contact op

Retreats op maat

Ben je op zoek naar een ceremoniebegeleider of yogadocent voor je retreat in binnen- of buitenland? Of misschien wil je je werknemers een inspirerende een- of meerdaags retreat aanbieden? Neem contact op om mij in te huren! Ik denk graag mee in het creëren van een retreat aansluitend bij jouw wensen!

Leef in de flow van jouw natuurlijke ritme. Ontdek wat cycle living voor je kan betekenen. We komen samen met een groep vrouwen, verbinden, delen en bewegen. Het avondprogramma bestaat uit een cacao ceremonie, een nieuwe maan workshop: leef met de maan (cyclus), inquiry en we eindigen met een yoga + meditatie

Nieuwe maan cirkels

I'm in!

AGENDA Cirkels

23 november 2022

23 December 2022

FAQ

Waar vinden de sessies plaats?
De sessies vinden bij goed weer plaats in de natuur rondom mijn huis in Maren-Kessel. Ik woon aan de rand van een prachtig natuurgebied aan de Maas, dus als het weer het even toelaat zijn we lekker naar buiten. Bij slecht of koud weer ontvang ik je graag in de studio in Hintham, Den Bosch.  

Hoe weet ik of het Her World. retreat bij mij past?
Ik hoop dat de informatie hierboven je al een klein beetje een beeld geven van hoe het retreat verloopt! Mocht je nou nog vragen hebben, dan mag je altijd contact met me opnemen!

Wat voor soort vrouwen doen mee met het retreat?
Vrouwen in alle soorten, maten en leeftijden. Met allemaal hun eigen verhalen en ervaringen. Je zult merken dat er snel een mooie band ontstaat omdat we als vrouwen zoveel overeenkomsten hebben. 

Is het mijn investering waard?
Dat hangt helemaal van jou af! Ik geef je de tools, maar uiteindelijk moet jij je voor de volle 100 procent inzetten om met je persoonlijke groei langdurig resultaat te behalen.