her world.

I am Feminine
Retreat

En dan heb ik het niet over een leuk jurkje of een nieuw item voor in huis. Nee, wanneer heb jij jezelf écht iets gegund? Iets wat goed is voor je mind, je ziel en je lijf? Een ervaring waarbij je blijvende herinneringen creëert, loskomt van alledaagse stressoren, opnieuw aandacht geeft aan de delen van jezelf die soms worden vergeten en in contact komt met like-minded women. Gun jezelf de kans om je onder te dompelen in natuurlijke schoonheid en tegelijkertijd fysieke, mentale en spirituele doelen te bereiken. 


Wanneer heb jij voor het laatst jezelf iets kado gedaan?

ONE DAY RETREAT

Even weg van het dagelijks leven om te (her)definiëren wat het betekent om vrouw te zijn in de wereld van vandaag; tijdens mijn eendaagse retreats is er alle ruimte voor jou en je innerlijke wereld!

Ervaar in een dag wat verstilling, visualisaties, yoga en ontspanning met je doen. Tijdens deze dag leer je hoe je meer in contact met je gevoel kan staan, hoe je innerlijke rust creëert, emoties doorvoelt en richting aan je leven geeft.

IK Gun MEZELF DIt!

"Als je zin hebt in een dagje echte me-time en je bijzondere connecties wilt maken met andere vrouwen dan is een retreat bij Her World een dikke aanrader! Het heeft me ontzettend veel inzichten gegeven die ik meeneem in mijn dagelijkse leven. En de lunch was heerlijk! Ik heb de rucola-salade thuis meteen nagemaakt"

RENéE

Een retreat voor vrouwen, gedragen door mannen. Dit idee is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte. Ik werk veel samen met vrouwen en creëer voor vrouwen. Dit voelt ontzettend vertrouwd, liefdevol en veilig. Ik treed graag buiten mijn comfortzone, buiten het ‘valse' gevoel van veiligheid. Daar zit groei, magie en de mogelijkheid om te helen. Er zit nog veel dat geheeld mag worden op het gebied van vertrouwen in de man en me veilig voelen bij de man. Daar is dit retreat uit ontstaan. 

I am Feminine
Retreat

Yes, i'm IN!

Programma

ONTVANGST

10.30 uur

CACAOCEREMONIE 

CACAOCEREMONIE 

KORTE BREAK

11.00 uur

VINYASA FLOW yoga

12.30  uur

VEGAN LUNCH + WANDELING

13.30  uur

HUMAN DESIGN WORKSHOP

14.30  uur

JOURNALING

15.15  uur

BODY MOVEMENT

15.30 uur

De cacaoceremonie is een hart opener! We openen met het trekken een intentiekaart, drinken de cacao onder begeleiding van muziek en starten de visualisatie om te connecten met je higher self. Na de visualisatie laten we op muziek alles even bezinken en is er tijd om te journalen. Er zit een journal in je goodiebag.

CACAO CEREMONIE + VISUALISATIE

Bij de creatieve vinyasa yoga gaan we vooral connecten met ons lijf op de beweging van onze ademhaling. Wat voelt goed voor jou? Kan je je overgeven aan je lijf en luisteren naar je hart?
De vinyasa flow heeft altijd een thema dat past bij het retreat. Bijvoorbeeld zelf-liefde, leven in overvloed, het openen van je hart, zelfvertrouwen, sensualiteit. 

VINYASA FLOW YOGA

Met een heerlijke plant-based lunch laten we de ochtend even landen. Ook hoop ik je met deze lunch te inspireren om zelf vaker thuis vegan gerechten klaar te maken. Bij goed weer maken we na de lunch nog een fijne wandeling door de natuur!

VEGAN LUNCH + WANDELING

Wist je dat bewegen niet alleen goed is voor je lijf, maar ook voor je mentale en spirituele gezondheid? Bewegem staat voor vrijheid, zelf-expressie en in je lichaam komen. No worries, je hoeft geen prima-ballerina te zijn! We laten onszelf gewoon even lekker vrij. Jouw beweging is altijd goed!

BODYMOVEMENT

 Inquiry wordt ook wel omschreven als een soort interpersoonlijke meditatie waarbij de focus ligt op de connectie met de (ervaringen van de) ander. In drie rondes sta je op verschillende manieren met de andere vrouwen van het retreat in contact:
1. zielscontact via de ogen in duo's
2. oprecht luisteren in duo's
3. birthday circle waarbij een vrouw het woord neemt in het middel van de cirkel.

inquiry

10.00 uur

11.15  uur

16.30 uur

INQUIRY

korte break + snack

17.00 uur

Afsluiting + GooDIEBAG

"Charelle neemt je mee op een reis naar binnen. Stapje voor stapje kwam ik nog dichter bij mijzelf!

ViviANNE

"Ik heb mezelf bij elk onderdeel volledig gegeven. Zelfs als het buiten mijn comfortzone lag!"

Margo

"Op een fijne en speelse manier keer je terug naar je kern en maak je connectie
met gelijkgestemden"

EVA

"Het was bijzonder, emotioneel, fijn en gezellig. Iedere vrouw zou dit eens of vaker moeten doen"

DANIELLA

Voor wie is een one day retreat van Her World?

WEL iets voor mij!

Dit is WEL iets voor jou als:

JE lekkerDER in je vel wil zitten


JE ENERGIEKER IN HET LEVEN WIL STAAN


je OP reis naar binnen durft te gaan


je open wil stellen voor anderen


Je beter naar je gevoel wil leren luisteren


je je eigenwaarde wil vergroten


je emoties wil verwerken


Dit is NIET iets voor jou als:

JE LIEVER GEEN VERANDERING WIL


JE JEZELF GEEN KADO in de Vorm van me-time GUNT


je NIET BUITEN JE COMFORTZONE DURFT TE GAAN


je niks hebt met persoonlijke ontwikkeling


Je liever naar je hoofd luistert dan naar je lijf


je GEEN CONNECTIE MET ANDEREN WIL MAKEN


je GEEN ruimte voor VERBETERING ZIET IN JE LEVEN


INVESTERING


prijzen zijn inclusief btw

RETREAT VAN 10.00 - 16.30 UUR

CACAOCEREMONIE + VISUALISATIE

VINYASA YOGA

VEGAN LUNCH + WANDELING NATUUR

WORKSHOP HUMAN DESIGN

BODYMOVEMENT

GOODIEBAGi am feminine retreat.

222 euro

Hou me op de hoogte

FAQ

Waar vinden de sessies plaats?
De sessies vinden bij goed weer plaats in de natuur rondom mijn huis in Maren-Kessel. Ik woon aan de rand van een prachtig natuurgebied aan de Maas, dus als het weer het even toelaat zijn we lekker naar buiten. Bij slecht of koud weer ontvang ik je graag in de studio in Hintham, Den Bosch.  

Hoe weet ik of het Her World. retreat bij mij past?
Ik hoop dat de informatie hierboven je al een klein beetje een beeld geven van hoe het retreat verloopt! Mocht je nou nog vragen hebben, dan mag je altijd contact met me opnemen!

Wat voor soort vrouwen doen mee met het retreat?
Vrouwen in alle soorten, maten en leeftijden. Met allemaal hun eigen verhalen en ervaringen. Je zult merken dat er snel een mooie band ontstaat omdat we als vrouwen zoveel overeenkomsten hebben. 

Is het mijn investering waard?
Dat hangt helemaal van jou af! Ik geef je de tools, maar uiteindelijk moet jij je voor de volle 100 procent inzetten om met je persoonlijke groei langdurig resultaat te behalen.